kozos-eg-egi-jelek

Jelekbe sűrítve kommunikál a természet. Jelek által próbáljuk megérteni a környezetünket, hogy mit tekinthetünk valóságnak, és jelekkel adjuk át másoknak a gondolatainkat, érzéseinket. A Közös Égre tekinthetünk világunk legkomplexebb jelrendszereként, amely tartalmaz minden gondolatot és érzést, amely valaha is megfogant.

Esszenciális jelentőségű az emberiség jövője szempontjából, hogy megismerjük és értelmezni tudjuk azt a jelrendszert, amin keresztül a Közös Ég kapcsolódik az elménkhez. Hogy megértsük a képeket és szimbólumokat, amelyek folyamatosan hatnak ránk, befolyásolják mindennapi döntéseinket.

Égi Jelek elnevezéssel tartunk rendezvényeket, ahol azzal foglalkozunk, hogy jobban megértsük, megéljük a Közös Ég mindent behálózó és összekötő kommunikációs rendszerét. Ez elsősorban egy tapasztalati út, amin mindenki a saját tempójában, a saját felismeréseivel halad, ahol a közösség szerepe a támogatás és segítés.

Az Égi Jelek összejövetelei lehetnek egy- vagy több naposak, az alábbiakban találod meg a következő hónapok tervezett rendezvényeit.

2019. július 22-28.
Helyszín: Égikert

Köszönjük, ha megosztod.